Elisabeth's Artwork
Elisabeth

 

Ik ben beeldend kunstenaar en maak vrij werk en werk in opdracht.

Verder geef creatieve workshops, waarbij ik vooral het ontdekken en genieten van het creatief bezig zijn wil stimuleren.

Ook ben ik trainer en creatief coach bij De Hemelbestormers, waarbij, naast het creatief loskomen en genieten, het accent komt te liggen op het toepassen van het creatief doen en denken in de praktijk.


Ik geniet van het werken met mijn handen: in de tuin wroeten, maar vooral op een creatieve manier. Waarbij ik ondertussen over van alles en nog wat nadenk en weer nieuwe ideeën opdoe, oplossingen bedenk en andere wegen zoek.

Creatief ben ik met allerlei materialen, van haken en breien tot stof bewerken, quilts maken, met klei stoeien en keramiek maken, hout bewerken, materialen combineren tot iets nieuws, schilderen en collages maken.  

Werken met een thema, de uitdaging van een materiaal zoeken of juist laten gebeuren en me laten verrassen door wat het wordt.

Het creatief, intuïtief en associatief denken van mij in combinatie met mijn brede interesse zorgt er voor dat ik gemakkelijk en met een andere invalshoek kan meedenken met de uitdagingen van een persoon of team.

Ik houd van jongeren, reizen, avontuur, cultuur en natuur. Tja, het hele leven is superinteressant, boeiend, avontuurlijk en een ontdekkingsreis en enorme inspiratiebron!

kijk ook eens op mijn Facebookpagina.Opleidingen:
Ik heb veel opleidingen gedaan van Informatica tot Kunstgeschiedenis en interessante vakken zoals Wiskunde, Spaans en Filosofie. Ik heb o.a. gewerkt bij een Kunstuitleen en in de Organisatie van verschillende jongeren-events.

Ook heb ik een opleiding tot Kindercoach gevolgd, een Jeugdwerkopleiding, een cursus Geweldloos Communiceren en een opleiding Creatief Coachen.


Verder heb ik creatieve opleidingen gehad in o.a. Vilten, Schilderen en Tekenen, Creatieve Handvaardigheid, Keramiek, Zeefdrukken en Boetseren.


 Contact
Naam
E-mailadres
Opmerkingen
Vul onderstaande captcha in.
Dit is een verplicht veld